Comité van Aanbeveling 

Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij adviseert onder andere ten behoeve van het inhoudelijke programma en zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.


Leden

  • Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads) – Voorzitter
  • Dhr. J. de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam)
  • Dhr. E. J. Ginjaar (directeur Postillion Hotels Nederland)
  • Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
  • Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)

 

 

Wim van Rooijen is mede eigenaar van Fountainheads. Trendverkenner, innovatieversneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal ondernemer en friskijker. 
Als onderdeel van Fountainheads, deelt Van Rooijen zijn ervaring en continue up-to-date kennis circa 150 keer per jaar op diverse podia met Wake-Up Calls, Inspirerende Dialogen, iSnacks, Trend-, Innovatie- en ‘BackCasting-‘ sessies en Trendverkenner Expedities.
Van Rooijen heeft een gevarieerd CV en heeft door zijn kleurrijke loopbaan ruime ervaring opgedaan binnen zowel multinationals als eigen ondernemingen of deelnemingen
Binnen het Comité van Aanbeveling heeft hij naast de voorzitterstaak een adviserende rol daar waar het gaat om (business)concept ontwikkeling, innovatie en trends.

Maarten Reijgersberg is een rasechte import Rotterdammer en DGA en socialmedia-architect bij RauwCC. Ook is hij oprichter van het internationale event Social Media Week Rotterdam. Binnen het comité van aanbeveling heeft hij een adviserende rol daar waar het gaat om social media, innovatie en digitale transformatie.

Jan de Mooij is algemeen directeur bij het CHIO Rotterdam. Voordat hij deze functie beklede is hij vier jaar lang bestuurslid Commerciële Zaken geweest bij het CHIO Rotterdam. Naast zijn huidige functie bij het CHIO Rotterdam is hij ook eigenaar van HERMON Erfgoed B.V., gevestigd in Slot Zeist. Een onderneming die gespecialiseerd is in duurzame herontwikkeling van monumentaal erfgoed, zoals rijksmonumenten. ”Ik kan nu met trots zeggen dat ik de twee mooiste banen op de twee mooiste plekken heb”, aldus Jan de Mooij.
Lees meer over Jan de Mooij.