Comité van Aanbeveling 

Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij adviseert onder andere ten behoeve van het inhoudelijke programma en zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.


Leden
:

  • Mevr. J. Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net) – Voorzitter
  • Dhr. X. Heijman (eigenaar Invint)
  • Dhr. J. de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam)
  • Dhr. E. J. Ginjaar (directeur Postillion Hotels Nederland)
  • Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads)
  • Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
  • Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)

De comité leden.

Jeannette Baljeu is algemeen directeur bij SBRCURnet, kennispartner in debouw en Grond-, Weg- en Waterbouw. Samen met partners uit de bouw- en GWW-sector ontwikkelt, deelt en implementeert SBRCURnet vakkennis. Dit alles om deze sectoren in de breedte te blijven ontwikkelen. Tevens is zij Vicevoorzitter en Hoofdbestuurslid voor Talentmanagement bij het VVD-Hoofdbestuur.

Maarten Reijgersberg is een rasechte import Rotterdammer en DGA en socialmedia-architect bij RauwCC. Ook is hij oprichter van het internationale event Social Media Week Rotterdam. Binnen het comité van aanbeveling heeft hij een adviserende rol daar waar het gaat om social media, innovatie en digitale transformatie.

Xander Heijman is oprichter van INVINT waarbij hij ondernemers van technologiebedrijven coacht en helpt om verder te groeien. Hierbij ligt de nadruk op “The Dutch Way” LEF, FUN en DISCIPLINE. INVINT participeert in bedrijven zoals Axoft, Datri en Bitfactory. Xander draagt de stad Rotterdam een warm hart toe en levert regelmatig zijn bijdrage aan evenementen van wethouders en startende ondernemers in de stad.

Jan de Mooij is algemeen directeur bij het CHIO Rotterdam. Voordat hij deze functie beklede is hij vier jaar lang bestuurslid Commerciële Zaken geweest bij het CHIO Rotterdam. Naast zijn huidige functie bij het CHIO Rotterdam is hij ook eigenaar van HERMON Erfgoed B.V., gevestigd in Slot Zeist. Een onderneming die gespecialiseerd is in duurzame herontwikkeling van monumentaal erfgoed, zoals rijksmonumenten. ”Ik kan nu met trots zeggen dat ik de twee mooiste banen op de twee mooiste plekken heb”, aldus Jan de Mooij.
Lees meer over Jan de Mooij.

Bekijk de terugblik van 2017.