Exposanten

People’s Business is hét hoogwaardige ontmoetingsplatform waar de diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar kunnen leggen. Een stimulans voor innovaties van de toekomst. Het netwerkevent heeft jaarlijks ruim 100 exposanten en meer dan 4.000 bezoekers. Hiervan valt 75% onder de ‘beslissers’ uit de regio.

Presenteer uw organisatie tijdens People’s Business en draag het thema Beyond Smart City op een herkenbare wijze uit vanaf uw eigen stand. Nodig uw relaties uit en ontvang de bezoekers van People’s Business en uw (potentiele) relaties in een inspirerende netwerkomgeving. Presenteer uw producten, diensten, adviezen en oplossingen binnen de ontspannen sfeer van People’s Business.

Wat zijn de voordelen als exposant op People’s Business?

  1. U wordt gezien. Presenteer uzelf aan de ruim 4.000 bezoekers. Niet zomaar bezoekers; drie op de vier gasten is een beslisser. En komt uit het hogere segment van regio Rijnmond.
  2. U legt nieuwe relaties. Dankzij een rijk gevuld programma en ontmoetingsactiviteiten, kunt u zich met andere ondernemers verbinden en zo elkaars positie versterken.
  3. U raakt geïnspireerd. Het rijkelijk gevulde kennisprogramma en de speciaal georganiseerde ontmoetingsmomenten stimuleren u om met elkaar na te denken over innovaties.
  4. U ontmoet sterke netwerken. Grote netwerken als ‘vrienden van het CHIO’ verbinden zich al jaren aan People’s Business.
  5. U bent samen met andere beslissers. U treft ondernemers uit diverse sectoren, ondernemingen en netwerkgroepen, waaronder die van u.
  6. U voelt zich thuis in het kloppend hart van Rotterdam. Samen met uw mede-ondernemers uit regio Rijnmond, ontmoet u elkaar op de vaste locatie van People’s Business: de markante en karakteristieke beurshallen van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
  7. U bent getuige van bijzondere momenten. People’s Business wordt geopend door een prominente persoonlijkheid.
  8. U profiteert van succesvolle media aandacht. U krijgt extra exposure middels de diverse bekende en nieuwe mediakanalen van People’s Business.
  9. U kiest voor een bewezen succes. Met 18 succesvolle edities, is People’s Business een bewezen formule.