Over People’s Business

Hét grootste netwerkevent van Rotterdam en omstreken

Komende editie heeft People’s Business, het kloppend hart van de metropool, als thema ‘Next Economy Metropool’. Zowel de netwerkvloer als de kennissessies van People’s Academy staan volledig in het teken van dit onderwerp. De 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag hebben een routekaart vastgesteld voor een nieuwe economie. Maar wat betekent dit voor ondernemers?

Ondernemers van verschillende bedrijven leggen tijdens dit hoogwaardige kennis- en netwerkplatform verbindingen met elkaar en doen zij inspiratie op voor de toekomst. Zorg dat je voorop loopt in de ontwikkelingen, leg die belangrijke nieuwe verbindingen geef het nieuwe businessjaar een inspirerende start.

People’s Business is gedurende het jaar een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van de subthema’s People’s Network en People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

Dit jaar vormt het thema ‘Next Economy Metropool’ de rode draad voor People’s Business 2018.

De kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij adviseert onder andere ten behoeve van het inhoudelijke programma en zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.

Dit jaar bestaat het comité uit Jeannette Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net), Xander Heijman (eigenaar Invint), Jan de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam), Erik-Jan Ginjaar (algemeen directeur Postillion Hotels Nederland), Wim van Rooijen (eigenaar Fountainheads), Maarten Reijgersberg (eigenaar RauwCC) en Pieter van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam).