People’s Business

Jaarlijks vindt in januari People’s Business plaats, hét grootste kennis- en netwerkevent van Rotterdam Rijnmond dat het nieuwe businessjaar een inspirerende start geeft. Dit jaar vormt het thema ‘Next Economy Metropool’ de rode draad voor People’s Business 2018. Wat heeft People’s Business jou te bieden?

Gedurende het jaar is People’s Business een hoogwaardig ontmoetingsplatform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Een stimulans voor innovaties van de toekomst. Met behulp van de subthema’s People’s Academy en People’s Network faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

Het netwerkevent heeft jaarlijks ruim 140 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Hiervan valt 75% onder de ‘beslissers’ uit de regio. Op People’s Business bundelen veel exposanten hun krachten op paviljoens. Wij stimuleren de vorming van paviljoens. Dit is een perfecte manier om (nieuwe) relaties te ontmoeten en gebruik te maken van elkaars netwerk.

‘Beslissers’ uit het hogere segment van het bedrijfsleven hebben People’s Business al jaren hoog op de agenda staan. De unieke kruisbestuivingen tussen ondernemers zorgen steevast voor innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Een goede impuls voor de economische groei in de regio.

De 19e editie van People’s Business staat in het teken van Next Economy Metropool. Dit is tijdens het twee daags event op 17 en 18 januari terug te vinden in onder meer een rijk gevuld kennisprogramma, ontmoetingsactiviteiten op de netwerkvloer met als doel het versterken en verbinden van de diverse deelnemers. Daarnaast kan je genieten van culinaire verrassingen en muzikaal entertainment en je laten inspireren door invloedrijke sprekers uit het bedrijfsleven.

Het thema Next Economy Metropool uit zich o.a. in de zogenoemde paviljoens die zich op het netwerkevent bevinden. Ondernemingen met raakvlakken, bundelden hier hun krachten. Denk aan een paviljoen voor bijvoorbeeld Port of Business, Business &Care, MKB Rotterdam / Sparta Rotterdam / Business Netwerk Rijnmond of gemeenten. Maar ook diverse netwerkclubs en partners versterken elkaar hier, zoals het CHIO Rotterdam, Business Open en Rotterdam Topsport. Uiteraard profileerden bedrijven zich ook individueel uitermate effectief. Zowel exposanten als bezoekers kunnen tijdens People’s Business dus gericht zaken doen.

People’s Business is gedurende het jaar een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van het subthema People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

 

People’s Academy

WTC People's Business 1Tijdens People’s Academy delen inspirerende gastsprekers hun ervaringen en worden trends en innovaties besproken. Dit jaar alles in het kader van het thema Next Economy Metropool. Na afloop van
de presentaties is er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens People’s Network

De eerstvolgende People’s Academy kennissessies vindt plaats in oktober 2018.

People’s Network

Tijdens People’s Network staat het ontmoeten van Rotterdamse ondernemers centraal en zal op meerdere momenten per jaar worden georganiseerd.

Bouw je netwerk uit door deel te nemen aan één of meer People’s Network speeddate sessies. Na afloop van het event ontvang je de gegevens van de ‘speeddate’ deelnemers van de sessie waar jij aan hebt deelgenomen. Tijdens People’s Business in januari wordt op beide dagen het People’s Network speeddaten twee keer gefaciliteerd en begeleid door een professioneel team.

Eventkalender

oktober 2017           People’s Academy
17&18 jan 2018       People’s Business 2018