People’s Business

People’s Business, het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag is een hoogwaardig kennis- en netwerkplatform. In 2018 heeft zij als thema ‘Next Economy Metropool’ en geeft het nieuwe businessjaar een inspirerende start. Wat heeft People’s Business jou te bieden?

Gedurende het jaar is People’s Business een hoogwaardig ontmoetingsplatform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie. Een stimulans voor innovaties van de toekomst.

Het netwerkevent heeft jaarlijks ruim 140 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Hiervan valt 75% onder de ‘beslissers’ uit de regio. Op People’s Business bundelen veel exposanten hun krachten op paviljoens. Wij stimuleren de vorming van paviljoens. Dit is een perfecte manier om (nieuwe) relaties te ontmoeten en gebruik te maken van elkaars netwerk.

‘Beslissers’ uit het hogere segment van het bedrijfsleven hebben People’s Business al jaren hoog op de agenda staan. De unieke kruisbestuivingen tussen ondernemers zorgen steevast voor innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Een goede impuls voor de economische groei in de regio.

THEMA: NEXT ECONOMY METROPOOL

Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. People’s Business richt zich op onderwerpen die in de stad een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het ondernemerschap. Zo hebben de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam–Den Haag een routekaart vastgesteld voor een nieuwe economie met daarbij aandacht voor de snelle ontwikkeling van internettechnologie en de overgang naar schone energie. Er moet een fundamentele omslag komen in de manier waarop de samenleving en economie worden vormgegeven. People’s Business vraagt met het thema ‘Next Economy Metropool’ aandacht voor innoveren en het samen op zoek gaan naar nieuwe kansen.

Dit is tijdens het twee-daags event op 17 en 18 januari terug te vinden in onder meer een rijk gevuld kennisprogramma, ontmoetingsactiviteiten op de netwerkvloer met als doel het versterken en verbinden van de diverse deelnemers.

Het thema Next Economy Metropool uit zich o.a. in de zogenoemde paviljoens die zich op het netwerkevent bevinden. Ondernemingen met raakvlakken, bundelden hier hun krachten. Denk aan een paviljoen voor bijvoorbeeld Port of Business, Business &Care, MKB Rotterdam / Sparta Rotterdam / Business Netwerk Rijnmond of gemeenten. Maar ook diverse netwerkclubs en partners versterken elkaar hier, zoals het CHIO Rotterdam, Business Open en Rotterdam Topsport. Uiteraard profileerden bedrijven zich ook individueel uitermate effectief. Zowel exposanten als bezoekers kunnen tijdens People’s Business dus gericht zaken doen.

Wat betekent Next Economy Metropool voor jou als ondernemer?
Vind je antwoord op People’s Business!

Meld je nu gratis aan als bezoeker!

Met behulp van de subthema’s People’s Academy en People’s Network faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

WTC People's Business 1

PEOPLE’S ACADEMY

De People’s Academy masterclasses zijn verdiepende sessies als aanvulling op het plenaire programma tijdens People’s Business.

Tijdens deze masterclasses delen inspirerende gastsprekers hun ervaringen, worden trends en innovaties besproken. Dit jaar alles in het kader van het thema ‘Next Economy Metropool’.

Gedurende het jaar vormt People’s Business een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van het subthema People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

PEOPLE’S NETWORK

Tijdens People’s Business heb je ook de mogelijkheid om te kunnen speeddaten met ondernemers uit Rotterdam en omstreken. Bouw je netwerk uit door deel te nemen aan één of meer People’s Network speeddate sessies tijdens People’s Business.

Het People’s Network speeddaten wordt begeleid door een professioneel team. Gedurende een half uur zit je iedere 5 minuten tegenover een andere Rotterdamse ondernemer die zich ook voor het speeddaten heeft opgegeven. In 30 minuten wissel je 6x door en op die manier heb je in een zeer korte tijd met 6 verschillende ondernemers kennis gemaakt. Na het speeddaten ontvangt iedere deelnemer per email de gegevens van alle deelnemers uit de eigen speeddate sessie, tenzij men aangeeft niet op de te distribueren lijst te willen staan en deze dan zelf ook niet zal ontvangen.

REGISTREREN EN AANMELDEN PROGRAMMAONDERDELEN

Zowel voor People’s Academy, de bovengenoemde masterclasses, als voor People’s Network, speeddaten kun je je tijdens de registratie voor People’s Business aanmelden voor de verschillende sessies. Na de keuze van de programmaonderdelen tijdens het registratietraject is het middels de link in de bevestigingsemail mogelijk deze keuze nog aan te passen.

Registreer je nu gratis als bezoeker voor People’s Business 2018!

Om op de hoogte te blijven van alle nieuws rondom People’s Business en de bijeenkomsten die worden georganiseerd gedurende het jaar kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.