Programma

De deuren van het kennis- en netwerkevent zijn op 17 en 18 januari van 16.00 uur tot 21.30 uur geopend.

Woensdag 17 januari
16.00 – 21.30             Netwerkvloer geopend
17.00 – 18.45             Plenair kennisprogramma met Daan Roosegaarde
18.00 – 18.30             Speeddate sessie 1
18.30 – 20.30             Diverse Masterclasses
19.00 – 21.30             Entertainment
19.30 – 20.00             Speeddate sessie 2

Donderdag 18 januari
16.00 – 21.30             Netwerkvloer geopend
17.00 – 18.15             Plenair kennisprogramma met Deniece von Harras
18.00 – 18.30             Speeddate sessie 3
18.30 – 19.00             Uitreiking Rijnmond Business Influential Award
18.30 – 20.30             Diverse Masterclasses
19.00 – 21.30             Entertainment
19.30 – 20.00             Speeddate sessie 4

PEOPLE’S ACADEMY

Plenair kennisprogramma

Op beide dagen vindt het plenaire programma plaats vanaf 17.00 tot 18.15 uur. Tijdens deze kennissessies delen inspirerende sprekers hun ervaringen en nemen het publiek mee in het thema: ‘Next Economy Metropool’.

Lees de biografie van Deniece von Harras

Masterclasses
De masterclasses zijn verdiepende kennissessies van 20 minuten in kleine theaters op de netwerkvloer. Alle Masterclasses hebben betrekking op het thema.

Dit jaar zullen er onder andere masterclasses worden verzorgd door:
Social Seeder, RauwCC, Fountainheads en Greenport.

PEOPLE’S NETWORK

Speeddaten

People’s Business biedt de mogelijkheid om te kunnen speeddaten met ondernemers uit de metropool Rotterdam-Den Haag. Het speeddaten wordt begeleid door een professioneel team. Gedurende een half uur zitten twee ondernemers iedere 5 minuten tegenover elkaar. In 30 minuten wisselt iedere deelnemer 6x door en op die manier heb je in een zeer korte tijd met 6 verschillende ondernemers kennis gemaakt. Na het speeddaten ontvangt iedere deelnemer per email de gegevens van alle deelnemers uit de eigen speeddate sessie, tenzij men aangeeft niet op de te distribueren lijst te willen staan en deze dan zelf ook niet zal ontvangen.

AANMELDEN PROGRAMMAONDERDELEN
Zowel voor het plenaire programma, de masterclasses, als voor speeddaten kun je je tijdens de registratie voor People’s Business aanmelden. Na de keuze van de programmaonderdelen tijdens het registratietraject is het middels de link in de bevestigingsemail mogelijk deze keuze nog aan te passen.

Registreer je direct gratis voor People’s Business 2018.

Blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

BIOGRAFIEN

DENIECE SHOOT-17

Foto: Prisca Visser

Deniece von Harras
Zakenvrouw en ondernemer Deniece von Harras (36) startte haar carrière op 21 jarige leeftijd als fiscalist bij een Big Four kantoor. Na ruim 10 jaar verliet zij het bedrijfsleven en ging haar hart achterna. Dat was het moment dat ze haar eigen bedrijf startte om het verschil te maken op het gebied van diversiteit, female marketing en recruitment onder de namen SmartUp Network en NL Zakenvrouwen.

Dit heeft haar geen windeieren gelegd, want inmiddels is zij twee ondernemersprijzen rijker, mag zij zichzelf Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar noemen met mooie opdrachtgevers en bereikt zij met haar platforms duizenden volgers en bezoekers!

Haar platforms SmartUp Network en NL Zakenvrouwen passen perfect in het thema van People’s Business ‘Next Economy Metropool’.
Deniece vertelt tijdens de plenaire kennissessie hoe zij op een innovatieve en duurzame wijze de zakenwereld aan hun doelgroepen zowel online als offline verbindt op het gebied van (arbeids)marketing, recruitment en communitymanagement.

Deniece wordt ingehuurd door bedrijven om te spreken op diverse events over ondernemerschap, vrouwelijk talent en vrouwen aan de top. Daarnaast geeft ze advies over diversiteitsvraagstukken aan het bedrijfsleven en schrijft hierover in verschillende columns.

Ben je benieuwd hoe je als bedrijf en ondernemer vandaag de dag in top of mind blijft bij jouw doelgroep? Kom dan op 18 januari naar de plenaire kennissessie van People’s Business.