Programma

People’s Business vindt plaats op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018 in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. De deuren van het netwerkevent zijn geopend van 16.00 uur tot 21.30 uur.

Op woensdag 17 januari om 18.30 uur vindt de officiele opening van het event plaats met daarbij als thema ‘Next Economy Metropool’.

People’s Academy – Plenair
Op beide dagen vindt People’s Academy plaats van 17.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze kennissessies delen inspirerende sprekers hun ervaringen en nemen het publiek mee in het thema: ‘Next Economy Metropool’.

Bekijk hier het programma van 2017 om te zien welke sprekers afgelopen editie het plenaire gedeelte van People’s Academy hebben verzorgd.

People’s Academy – Masterclasses
De masterclasses zijn verdiepende sessies als aanvulling op het People’s Academy plenaire programma tijdens het People’s Business in januari.

People’s Network
Tijdens People’s Business heb je ook de mogelijkheid om te kunnen speeddaten met Rotterdamse ondernemers. Het People’s Network speeddaten wordt begeleid door een professioneel team. Gedurende een half uur zit je iedere 5 minuten tegenover een andere Rotterdamse ondernemer die zich ook voor het speeddaten heeft opgegeven. In 30 minuten wissel je 6x door en op die manier heb je in een zeer korte tijd met 6 verschillende ondernemers kennis gemaakt. Na het speeddaten ontvangt iedere deelnemer per email de gegevens van alle deelnemers uit de eigen speeddate sessie, tenzij men aangeeft niet op de te distribueren lijst te willen staan en deze dan zelf ook niet zal ontvangen.

Aanmelden programmaonderdelen
Zowel voor People’s Academy, bovengenoemde masterclasses, als voor People’s Network kun je je tijdens de registratie voor People’s Business aanmelden voor de verschillende sessies. Na de keuze van de programmaonderdelen tijdens het registratietraject is het middels de link in de bevestigingsemail mogelijk deze keuze nog aan te passen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je te registreren voor People’s Business 2018.

Om op de hoogte te blijven van de bijeenkomsten die worden georganiseerd voor People’s Business kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.