Algemene informatie

People Business is hét hoogwaardige ontmoetingsplatform in regio Rijnmond waar de diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar kunnen leggen. Een stimulans voor innovaties van de toekomst. Diverse sectoren, netwerkclubs en kennisvelden komen hier op unieke wijze met elkaar in aanraking.

Bij People’s Business hechten wij er waarde aan om gedurende het jaar een platform te zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Dit doen wij door zowel online als offline ontmoetingen te faciliteren op weg naar People’s Business 2018.

Netwerken

‘Beslissers’ uit het hogere segment van het bedrijfsleven hebben People’s Business al jaren hoog op de agenda staan. De unieke kruisbestuivingen tussen ondernemers zorgen steevast voor innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Een goede impuls voor de economische groei in de regio.
Niet voor niets staat de 18e editie van People’s Business in het teken van samenwerken. Dit vindt u onder meer terug in het rijk gevulde kennisprogramma en de ontmoetingsactiviteiten, met als doel het versterken en verbinden van de diverse deelnemers. Geniet van culinaire verrassingen en muzikaal entertainment, en laat u inspireren door invloedrijke sprekers uit het bedrijfsleven.

Exposanten pleinen

Het thema samenwerken uit zich ook in de zogenoemde pleinen die zich jaarlijks op de beurs bevinden. Ondernemingen met raakvlakken, bundelen hier hun krachten. Denk aan een plein voor bijvoorbeeld Zorg, Lifestyle, MKB of Start-up. Maar ook diverse netwerkclubs en partners versterken elkaar hier, zoals het CHIO-Rotterdam Stroodorp en Rotterdam Topsportplein. Uiteraard profileren bedrijven zich ook individueel uitermate effectief. Zowel exposanten als bezoekers kunnen tijdens People’s Business dus gericht zaken doen.

WTC People's Business 25

Datum, plaats en tijd

Begin het nieuwe jaar goed en hef het glas met uw relaties op People’s Business. Hét hoogwaardige ontmoetingsplatform waar Ondernemend Rotterdam en omstreken elkaar in ontspannen sfeer treft. People’s Business heeft plaats gevonden op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
De deuren van de beurs zijn geopend van 15.30 uur tot 21.30 uur.Op beide dagen heeft van 15.30 uur tot 17.30 uur People’s Academy plaats gevonden. Tijdens deze kennissessies deelden inspirerende sprekers hun ervaringen en namen de bezoekers mee in het thema: ‘Beyond Smart Cities’.

Tijdens het registreren voor People’s Business was het mogelijk om je  op te geven voor het People’s Network speeddaten. Op beide dagen werd het speeddaten gehouden om 18.30 uur en om 19.30 uur.

People’s Business 2018 staat gepland op woensdag 17 en donderdag 18 januari.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je te regsitreren voor People’s Business 2018.