Beyond Smart Cities als thema voor People’s Business 2017

People’s Business 2017
People’s Business, hét grootste kennis- en netwerkevent van Rotterdam Rijnmond dat het nieuwe businessjaar een inspirerende start geeft, is een hoogwaardig ontmoetingsplatform waar diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen. Bij People’s Business draait het om leren, verbinden, inspireren en kennismaken.

Met de subthema’s People’s Academy en People’s Network faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent op 18 en 19 januari 2017. Gedurende het jaar is People’s Business een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie.

People’s Academy
Tijdens People’s Academy delen inspirerende sprekers kennis- en ervaringen en worden trends en innovaties besproken.

People’s Network
Bij People’s Network staat het ontmoeten van kennis(sen) centraal. Dit onderdeel van People’s Business is gericht op verrijking van uw netwerk. Leren, verbinden, inspireren en kennismaken.

Dit jaar vormt het onderwerp ‘Beyond Smart Cities’ de rode draad voor People’s Business 2017.

Beyond Smart Cities
Onze steden zijn in beweging en worden steeds ‘slimmer’. Veel veranderingen die op de stad afkomen zijn extern bepaald, zoals economische groei of krimp, het klimaat, vergrijzing. Daarop zal de stad zich moeten blijven aanpassen. Daarbij komt de technologische innovatie waar overheid en het bedrijfsleven mee te maken hebben. Bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, luchtkwaliteit, waterkwaliteit, geluid, energie, gezondheid en economische vitaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Innoveren en samen de toekomst verkennen op zoek naar kansen. Wij gaan bij People’s Business in regio Rotterdam Rijnmond nog een stap verder…wij kijken Beyond Smart Cities.

Even voorstellen: Comité van Aanbeveling
Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een speciaal samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.

Voorzitter:
Mevr. J. Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net)

Leden:
Dhr. X. Heijman (eigenaar Invint)
Dhr. J. de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam)
Dhr. H. van Ruiten (directeur ROGAM)
Dhr. E. J. Ginjaar (directeur Postillion Hotels Nederland)
Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads)
Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)

 

 

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business