Plattegrond & Exposantenlijst

Paviljoens

Op de netwerkvloer bundelen tijdens People’s Business 2017 veel ondernemingen hun krachten middels het vormen van een paviljoens. Denk aan het paviljoen van MKB Rotterdam in samenwerking met Sparta Rotterdam en Business Netwerk Rijnmond, maar ook Port of Business, GERS!, Gemeenten, Business & Care, Rotterdam Topsport, Postillion/WTC Rotterdam en CHIO Rotterdam zijn weer van de partij met een paviljoen. Uiteraard profileren bedrijven zich ook individueel uitermate effectief. Hieronder lichten een aantal paviljoens hun motivatie toe voor aanwezigheid tijdens People’s Business 2017.

Port of Business

Port of Business is hét communicatieplatform voor Zuid-West Nederland
Al ruim dertig jaar zijn de zakenmagazines Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS actief. In de loop der jaren zijn deze titels uitgegroeid tot de meest informatieve en best gelezen zakenmagazines van de regio. Vanaf 1 januari 2017 verandert er ten gunste van onze relaties veel. Zo gaat HJ Media Groep onder de noemer Port of Business, naast het uitgeven van de bladen, vier keer per jaar een congres organiseren, alsmede vier grote netwerkevents en vier kennissessies. Daarnaast vormt zij op People’s Business het Port of Business paviljoen omdat zij het evenement en het thema Beyond Smart Cities bijzonder interessant en toepasbaar vinden.

MKB Rotterdam / Sparta Rotterdam / Business Netwerk Rijnmond

MKB Rotterdam Rijnmond, de Business Club van Sparta Rotterdam en Business Netwerk Rijnmond hebben de handen ineen geslagen. Gedrieën vullen zij tijdens People’s Business 2017 de gehele Rotterdam Hall met ruim 40 stands, horeca en entertainment. De grootste businessclubs uit de regio zijn samen met hun achterban prominent aanwezig en vormen daarmee een bruisend hart van de beurs. Op 18 en 19 januari zal de Rotterdam Hall in het teken staan van samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie.

Business & Care
Bij het Business & Care paviljoen gaat het primair om de gezondheidszorg te verbinden met bedrijfsleven. Ook in de zorg is het thema Beyond Smart Cities van toepassing, stilstand is achteruitgang. Bewustwording, betrokkenheid en zichtbaarheid zijn de kernwaarden waar Business & Care voor staat. De zorg is van ons allemaal!