[rev_slider_vc alias=”slider5″]

Thema 2019: Metropool in transitie

De wereldbevolking groeit. Er is steeds meer vraag naar energie daardoor dreigen de natuurlijke bronnen van de aarde uitgeput te raken. Door optimaal hergebruik van grondstoffen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen terug te brengen in het milieu kunnen we dit uitputten tegengaan. Dit noemen we circulaire economie. In de metropool Rotterdam-Den Haag zitten de ‘grondstoffen’ van de circulaire economie dicht bij elkaar. Namelijk: mensen, grondstoffen, productie en kennis.
De regio Zuid-Holland wil één van de eerste volledig circulaire regio’s in de wereld worden. De overgang naar een circulaire economie biedt kansen voor innovatie en economische groei, en nieuwe toekomstmogelijkheden voor belangrijke economische sectoren in onze regio. (Bron: roadmapnexteconomy.com)

Daarom heeft People’s Business in 2019 het thema ‘Metropool in transitie’. Tijdens deze editie krijgt het transitiepad naar een circulaire economie specifiek de aandacht. Ga naar huis met een roadmap en handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

Wat kan ‘Metropool in transitie’ voor jou betekenen als ondernemer?
Vind je antwoord op People’s Business!