(Nieuwjaars)borrel organiseren

Het zakelijke nieuwjaar start bij People’s Business! Begin het nieuwe jaar goed en hef in een ontspannen sfeer gezamenlijk het glas om te toosten op het nieuwe businessjaar en gezamenlijk vooruit te kijken naar de trends en innovaties.

Of je nu een exposant bent of een bezoeker, tijdens People’s Business kunnen wij een persoonlijke nieuwjaarsborrel faciliteren. Een borrel op de beursvloer of liever in een afgezet gedeelte je relaties ontvangen? Vind je de beursvloer niet besloten genoeg? Geen probleem, met 32 verschillende zalen kunnen wij elk gewenste soort borrel of bijeenkomst faciliteren. Denk bijvoorbeeld aan een borrel met uitzicht op de netwerkvloer! Er is van alles mogelijk en wij denken graag mee over een geschikte locatie.

Ook gedurende het jaar biedt het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam uitstekende faciliteiten voor het organiseren van een evenement zoals bedrijfsfeesten, (gala)diners, vergaderingen of trainingen, beurzen en bijeenkomsten. Met de beschikking over 38 moderne ruimtes, geschikt voor kleine en grote groepen , zijn er talloze mogelijkheden.