Bezoekers

People’s Business is hét hoogwaardige ontmoetingsevent in Rotterdam en omstreken waar ondernemers van diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen. Bij People’s Business draait het om leren, verbinden, inspireren en kennismaken. Een stimulans voor innovaties van de toekomst.
Bij People’s Business is een platform gedurende het jaar voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van de subthema’s People’s Network en People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari. Dit jaar vormt het onderwerp ‘Metropool in transitie’ de rode draad voor People’s Business op 23 en 24 januari 2019 van 16.00 tot 21.30 uur.

Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.

Event-App
Trots zijn wij op de Event-App die wij in 2018 hebben geïmplementeerd en gekoppeld aan de registratie voor People’s Business. Deze app zorgt voor extra interactie tijdens het evenement en verlaagt de drempel om te netwerken.
Bezoekers kunnen elkaar van tevoren (AVG-proof) contacten en er worden automatisch slimme matches gemaakt. Daarnaast kun je in de app voor en tijdens het event de interactieve plattegrond vinden, het volledige programma bekijken en je direct registreren voor workshops.

Hoe kom ik aan de app?
Nadat je je hebt geregistreerd ontvang je een bevestigingsmail met een QR-code. In deze mail vind je ook een link om de app direct te kunnen downloaden. Voer bij het inloggen op de app jouw persoonlijke registratiecode in en jouw gegevens, incl. toegangsbewijs, worden geladen.

Haal het maximale uit People’s Business en download de app direct na je registratie. Start gelijk met het maken van connecties!


Rotterdams Culinair Plein

Op 23 en 24 januari vond je naast het Food & Drinks paviljoen het Rotterdams Culinair Plein. Hier serverden een viertal topchefs hoogstaande gerechtjes voor een kleine prijs. Denk bijvoorbeeld aan Flensjes met Pekingeend of vers gesneden Sushimi van tonijn.

De 4 chefs die acte de présence gaven op het Rotterdams Culinair Plein tijdens People’s Business 2019 waren:
* Jan van Dobben (Restaurant Amarone)
* ChungWai Liu (Restaurant Chung)
* Eveline Wu (Restaurant Mood Rotterdam)
* Karim Aggoun (Cornelis Bar & Kitchen)

Het water loopt je toch alweer al in de mond?