Comité van Aanbeveling 

Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij adviseert onder andere ten behoeve van het inhoudelijke programma en zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.


Leden

  • Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads) – Voorzitter
  • Dhr. J. de Mooij (directeur JDM Management BV)
  • Dhr. M. Struik (commercieel directeur Postillion Hotels Nederland)
  • Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
  • Mw. D. Verheij (eigenaar Pink Rebel)
  • Dhr. M. Broersma (eigenaar Peak Value)
  • Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)
  • Mw. C. Roest (sales director KPN) 
  • Mw. B. van Ham (manager beurzen Postillion Hotels)
  • Dhr. L. van Krugten (general manager Postillion Convention Centre WTC Rotterdam)

Wim van Rooijen is mede eigenaar van Fountainheads. Trendverkenner, innovatieversneller, omdenker, professioneel bemoeial, verhalenverteller maar bovenal ondernemer en friskijker. 
Als onderdeel van Fountainheads, deelt Wim zijn ervaring en continue up-to-date kennis circa 150 keer per jaar op diverse podia met Wake-Up Calls, Inspirerende Dialogen, iSnacks, Trend-, Innovatie- en ‘BackCasting-‘ sessies en Trendverkenner Expedities.
Wim heeft een gevarieerd CV en heeft door zijn kleurrijke loopbaan ruime ervaring opgedaan binnen zowel multinationals als eigen ondernemingen of deelnemingen. Binnen het Comité van Aanbeveling heeft hij naast de voorzitterstaak een adviserende rol daar waar het gaat om (business)concept ontwikkeling, innovatie en trends.

Maarten Reijgersberg is een rasechte import Rotterdammer en #eindbaas van RauwCC. Ook is hij oprichter van het internationale event Social Media Week Holland. Binnen het comité van aanbeveling heeft hij een adviserende rol daar waar het gaat om communicatie, innovatie en digitale transformatie.

Mark Struik is commercieel directeur bij Postillion Hotels. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Postillion Hotels. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende innovatie trajecten binnen het bedrijf zoals implementatie van Artificial Intelligence techniek in het reserveringsdomein. Binnen het Comité van Aanbeveling heeft hij een adviserende en sturende rol op het gebied van lange termijn visie, concept en revenu stomen.

Jan de Mooij is mede directeur/eigenaar van HERMON Erfgoed en van het familiebedrijf Breesaap B.V. Van 2011 tot oktober 2018 was Jan algemeen directeur van het CHIO Rotterdam en van de Stichting Hippische Alliantie Rotterdam waarbinnen het CHIO Rotterdam, Rijvereniging De Hazelaar en de Rotterdamsche Manège samenwerken om de paardensport te versterken. Naast zijn passie voor de paardensport is Jan betrokken bij het Rotterdamse bedrijfsleven. Hij ziet als een verbinder kansen om de sport en het (internationale) bedrijfsleven meer met elkaar en met Rotterdam te verbinden. Door zijn persoonlijke betrokkenheid en met passie is hij lid van het Comité van Aanbeveling.