Deelnemen

People’s Business is hét hoogwaardige kennis- en netwerkevent waar de diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar kunnen leggen. Een stimulans voor innovaties van de toekomst. Het netwerkevent trekt jaarlijks meer dan 100 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Hiervan valt 75% onder de ‘beslissers’ uit de regio.

Presenteer je organisatie tijdens People’s Business en draag het thema Metropool in Transitie op een herkenbare wijze uit vanaf de paviljoens. Nodig alle (potentiële) relaties uit en ontvang de bezoekers van People’s Business in een inspirerende netwerkomgeving. Presenteer de producten, diensten, adviezen en oplossingen binnen de ontspannen sfeer van People’s Business.

Wat zijn de voordelen om deel te nemen aan People’s Business?

  1. Word gezien. Presenteer jezelf aan de ruim 5.000 bezoekers. Niet zomaar bezoekers; drie op de vier gasten is een beslisser. En komt uit het hogere segment van de metropool Rotterdam – Den Haag.
  2. Leg nieuwe relaties. Dankzij een rijk gevuld programma en ontmoetingsactiviteiten, kun je je verbinden met andere ondernemers en zo elkaars positie versterken.
  3. Raakt geïnspireerd. Het rijkelijk gevulde kennisprogramma en de speciaal georganiseerde ontmoetingsmomenten stimuleren om met elkaar na te denken over innovaties.
  4. Ontmoet sterke netwerken. Grote netwerken als Rotterdam Topsport, MKB Rotterdam Rijnmond en Vrienden van het CHIO Rotterdam verbinden zich al jaren aan People’s Business.
  5. Ben samen met andere beslissers. Tref ondernemers uit diverse sectoren, ondernemingen en netwerkgroepen.
  6. Voel je thuis in het kloppend hart van Rotterdam en omstreken. Samen met mede-ondernemers uit regio Rotterdam-Den Haag, ontmoet elkaar op de vaste locatie van People’s Business: de markante en karakteristieke beurshallen van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
  7. Ben getuige van bijzondere momenten. People’s Business wordt geopend door een prominente persoonlijkheid.
  8. Profiteer van succesvolle media aandacht. Krijgt extra exposure middels de diverse bekende en nieuwe mediakanalen van People’s Business.
  9. Kies voor een bewezen succes. Met 19 succesvolle edities, is People’s Business een bewezen formule.

Bekijk de promotionele mogelijkheden!

Registratiebutton & Banner
Download hier de registratiebutton en plaats deze op de eigen website. Plaats de link achter deze button zodat uw relaties direct op het juiste registratieformulier terecht komen.

Banner