People’s Business

People’s Business, het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag is een hoogwaardig kennis- en netwerkplatform. In 2019 heeft zij als thema ‘Metropool in Transitie’ en geeft het businessjaar een inspirerende start. Wat heeft People’s Business jou te bieden?

Gedurende het jaar is People’s Business een hoogwaardig ontmoetingsplatform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie. Een stimulans voor innovaties van de toekomst.

Het netwerkevent heeft jaarlijks ruim 100 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Hiervan valt 75% onder de ‘beslissers’ uit de regio. Op People’s Business bundelen veel exposanten hun krachten. Dit is een perfecte manier om (nieuwe) relaties te ontmoeten en gebruik te maken van elkaars netwerk.

‘Beslissers’ uit het hogere segment van het bedrijfsleven hebben People’s Business al jaren hoog op de agenda staan. De unieke kruisbestuivingen tussen ondernemers zorgen steevast voor innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Een goede impuls voor de economische groei in de regio.

THEMA: METROPOOL IN TRANSITIE

Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. People’s Business richt zich op onderwerpen die in de stad een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het ondernemerschap. Een onderwerp dat niet meer te ontkennen valt is de transitie van de huidige economie naar een circulaire economie. Dit jaar is het thema van People’s Business dan ook: ‘Metropool in transitie’. Door elkaar te inspireren kunnen we elkaar activeren om ook aan te sluiten bij deze slag naar verduurzaming. Zo ga jij naar huis met handvatten voor op het transitiepad naar een circulaire economie.

Wat betekent Next Economy Metropool voor jou als ondernemer?
Vind je antwoord op People’s Business!

Wat kun je verwachten op 23 en 24 januari?

PEOPLE’S ACADEMY

Paviljoens op de netwerkvloer
People’s Business creëert paviljoens: plaatsen waar ondernemers met raakvlakken hun krachten bundelen. Zowel deelnemers als bezoekers kunnen zo op 23 en 24 januari zeer gericht zaken doen.

Plenair kennisprogramma
Op woensdag 23 januari vindt het plenaire programma plaats van 17.00 tot 18.15 uur. Tijdens deze kennissessies delen inspirerende sprekers hun ervaringen en nemen het publiek mee in het thema over een circulaire economie:WTC People's Business 1 ‘Metropool in transitie’. Dit jaar met niemand minder dan Jan Peter Balkenende, Siemen Cox en Wim van Rooijen.

Masterclasses
De masterclasses zijn verdiepende kennissessies van 20 minuten in kleine theaters op de netwerkvloer. Alle Masterclasses hadden betrekking op het thema.
Tijdens de vorige editie werden er onder andere masterclasses verzorgd door Social Seeder, RauwCC, Fountainheads en Greenport.

Gedurende het jaar vormt People’s Business een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van het subthema People’s Academy faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

Rotterdams Culinair Plein
Op 23 en 24 januari vind je naast het Food & Drinks paviljoen het Rotterdams Culinair Plein. Hier serveren een viertal topchefs hoogstaande gerechtjes voor een kleine prijs. Denk bijvoorbeeld aan Flensjes met Pekingeend of vers gesneden Sushimi van tonijn.

De 4 chefs die acte de présence geven op het Rotterdams Culinair Plein tijdens People’s Business 2019 zijn:
* Jan van Dobben (Restaurant Amarone)
* ChungWai Liu (Restaurant Chung)
* Eveline Wu (Restaurant Mood Rotterdam)
* Karim Aggoun (Cornelis Bar & Kitchen)

PEOPLE’S NETWORK

Speeddaten
People’s Business organiseert zakelijke speeddates. Face to face met ondernemers uit de metropool Rotterdam-Den Haag. Het speeddaten wordt begeleid door een professioneel team. Gedurende een half uur zitten twee ondernemers iedere vijf minuten tegenover elkaar. In 30 minuten wisselt iedere deelnemer zes keer door en op die manier heb je in een zeer korte tijd met zes verschillende ondernemers kennis gemaakt. Na het speeddaten ontvangt iedere deelnemer per email de gegevens van alle deelnemers uit de eigen speeddate sessie, tenzij men aangeeft niet op de te distribueren lijst te willen staan en deze dan zelf ook niet zal ontvangen. Je kunt je zelfs vooraf aanmelden via onze app, en aangeven wie jij graag wilt ontmoeten.

 

Speeddaten
People’s Business biedt de mogelijkheid om te kunnen speeddaten met ondernemers uit de metropool Rotterdam-Den Haag. Het speeddaten wordt begeleid door een professioneel team. Gedurende een half uur zitten twee ondernemers iedere 5 minuten tegenover elkaar. In 30 minuten wisselt iedere deelnemer 6x door en op die manier heb je in een zeer korte tijd met 6 verschillende ondernemers kennis gemaakt. Na het speeddaten ontvangt iedere deelnemer per email de gegevens van alle deelnemers uit de eigen speeddate sessie, tenzij men aangeeft niet op de te distribueren lijst te willen staan en deze dan zelf ook niet zal ontvangen.

AANMELDEN PROGRAMMAONDERDELEN

Zowel voor het plenaire programma, de masterclasses, als voor speeddaten kun je je tijdens de registratie voor People’s Business aanmelden. Na de keuze van de programmaonderdelen tijdens het registratietraject is het via de link in de bevestigingsemail mogelijk deze keuze nog aan te passen.

Blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.