referenties exposanten

referenties exposanten

Drijfveren van exposanten

CHIO Rotterdam, Jan de Mooij

“We zijn met onze partners het hele jaar rond actief. Natuurlijk is het CHIO Rotterdam in juni hét hoogtepunt van onze 12-maandenkalender. De bijeenkomsten die wij door het jaar heen organiseren om onze sponsors bij elkaar te brengen worden steeds belangrijker. People’s Business is onderdeel van deze 12-maandenkalender en zien wij jaarlijks als de startbijeenkomst in het nieuwe jaar.. We creëren ondermeer op People’s Business met onze hoofdsponsor Rabobank Rotterdam, onze Legacy Partners Allianz, Dura Vermeer en NautaDutilh en onze preferred partners Neptunus Structures en Van der Valk Exclusief een CHIO Stroodorpplein waar we gezamenlijk relaties uitnodigen. Zo ontstaat er nog meer onderlinge interactie tussen de deelnemende partijen, hun relaties en de overige gasten van People’s Business. Dit past prima in onze visie om bedrijven aan elkaar te verbinden.”

Rijnmond BUSINESS, Kees van ’t Zelfde

“People’s Business is al vele jaren een uniek en bijzonder event. Aan het begin van het nieuwe jaar biedt het een mooi podium voor het leggen van nieuwe contacten en het aanhalen van de bestaande. En dat alles in een fraaie ambiance, met heerlijke gerechten, prima sprekers en muzikale talenten. Kortom: PB is the place to be!”

ING Nederland, Marjan van Lammeren

“ING en People’s Business: samen voor een ‘futureproof’ ondernemersnetwerk!”

ABN AMRO, Mark Koolen

“ABN AMRO is al vanaf het allereerste uur betrokken bij de organisatie van People’s Business. En daar zijn we trots op. Elk jaar opnieuw dagen de leden van het Comité elkaar uit voor een gevarieerd programma. We staan open voor vernieuwingen, maar houden ook oog voor traditie. Het geeft al jaren enorm veel voldoening en energie

Mazars, Hans Viskil

“Een beurs in Rotterdam waar ondernemers samenkomen, kennismaken, verbindingen leggen en elkaar kunnen inspireren. Dat is fantastisch. Met veel genoegen draag ik hier dan ook aan bij.”