Bezoekers onder indruk van thema ‘BEYOND SMART CITIES’

Op 18 en 19 januari 2017 vindt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam de 18e editie plaats van People’s Business. People’s Business, hét grootste kennis- en netwerkevent van Rotterdam Rijnmond dat het nieuwe businessjaar een inspirerende start geeft, is een hoogwaardig ontmoetingsplatform waar diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen. Bij People’s Business draait het om leren, verbinden, inspireren en kennismaken.

Beyond Smart Cities
Dit jaar vormt het onderwerp ‘Beyond Smart Cities’ de rode draad voor People’s Business 2017. Onze steden zijn in beweging en worden steeds ‘slimmer’. Veel veranderingen die op de stad afkomen zijn extern bepaald, zoals economische groei of krimp, het klimaat, vergrijzing. Daarop zal de stad zich moeten blijven aanpassen. Daarbij komt de technologische innovatie waar overheid en het bedrijfsleven mee te maken hebben. Bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, luchtkwaliteit, waterkwaliteit, geluid, energie, gezondheid en economische vitaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Innoveren en samen de toekomst verkennen op zoek naar kansen. Wij gaan bij People’s Business in regio Rotterdam Rijnmond nog een stap verder…wij kijken Beyond Smart Cities.

Platform gedurende het jaar
People’s Business is gedurende het jaar een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van de subthema’s People’s Network en People’s Academy duiden wij het hoofdthema ‘Beyond Smart Cities’ en faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent in januari.

People’s Academy groot succes
Na de aftrap van het thema op 22 september, vond op dinsdag 15 november jl. het tweede side-event van People’s Academy plaats, als voorproef op People’s Business in januari. Het animo was groot! Bezoekers waren onder de indruk van de inspirerende gastsprekers Wim van Rooijen (Fountainheads), Lennart Graaff (Dutch Windwheel) en Jacco Bouw (Webpower) die hun ervaringen deelden en de bezoekers een duidelijke boodschap brachten.

Comité van Aanbeveling
Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches. Dit jaar bestaat het comité uit de volgende leden:

Voorzitter:
Mevr. J. Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net)

Leden:
Dhr. X. Heijman (eigenaar Invint)
Dhr. J. de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam)
Dhr. E. J. Ginjaar (directeur Postillion Hotels Nederland)
Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads)
Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)

Aanmelden
Meer informatie over het event is te vinden op www.pbrotterdam.nl.
Het event is kosteloos toegankelijk na voorregistratie via de website. Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

—–
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca van Ham, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, tel. 010 – 405 4462 of e-mail

People’s Business                                                                           www.pbrotterdam.nl
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam                        www.postillionhotels.com/wtc-rotterdam

 

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business