Burgemeester Aboutaleb opent People’s Business

Nog 2 dagen en dan zal Burgemeester Aboutaleb People’s Business 2018 officieel openen. Tijdens de plenaire sessie zijn inspirerende lezingen bij te wonen van Daan Roosegaarde, Hans Beekman (Roadmap Next Economy), Rinke Zonneveld (InnovationQuarter), Deniece von Harras (Smart-up Network), Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman (Fountainheads). In de theaters op de netwerkvloer zijn op beide eventdagen meer dan 10 verschillende masterclasses te bezoeken. De sprekers geven een inhoudelijke invulling aan het thema ‘Next Economy Metropool’. Kortom; wij kijken uit naar een mooi event!

Food & Drinks
Kom vooral met een ongevulde maag naar People’s Business! Geniet op het Food & Drinks paviljoen op 17 en 18 januari van heerlijke culinaire invullingen en neem plaats op het sfeervolle terras. Naast de gezellige bar zijn de foodtrucks van de Oesterparel, Sushi Yip en Tommy’s BBQ op dit paviljoen te vinden. Il Berretto verzorgt hier voortreffelijke koffie.

In de Rotterdam Hall zorgt de foodtruck van Toeters en Ballen voor onweerstaanbare broodjes bal en Casa Barista voor een kopje koffie.

Gedurende het event kan bij de bar en bij de verschillende foodtrucks worden betaald met pin en/of consumptiemunten. De munten zijn verkrijgbaar bij de garderobe. Na betreden van het event bevindt de garderobe zich aan de linkerkant.

Futurelab
De metropool Rotterdam-Den Haag is in beweging. Maar wat staat jou als ondernemer te wachten? Op Futurelab wordt de brug geslagen tussen ideeën en innovaties. De bezoeker komt hier in aanraking met een experiment of idee en tegelijk ook met innovaties en/of nieuwe business- of verdienmodellen.

Bezoek Futurelab op People’s Business en beleef en ervaar zelf de (toekomstige) innovaties en de ontwikkeling van ondernemerschap.

Plattegrond en exposantenlijst
Bij binnenkomst in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam ontvangt iedere bezoeker bij de registratiebalie aan de hand van het toegangsbewijs de bezoekersbadge en een programmaboekje. In het programmaboekje zijn alle standhouders, verschillende paviljoens, theaters en eetgelegenheden terug te vinden.

Transport naar People’s Business
Gezien de grote hoeveelheid bezoekers van ons event raden wij aan om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer naar het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam te komen.

Bekijk de route beschrijving en adressen van parkeergarages in de nabije omgeving.

Bekijk de nieuwsbrief incl. exposanten acties

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business