De mogelijkheden voor passend werk, Pameijer Werkt legt het u graag uit tijdens People’s Business!

Hoe speelt u handig in op de Participatiewet? En kunt u voldoen aan SROI-eisen? Kom langs voor advies over hoe u werk passend kunt maken. En ontdek dat er meer mogelijk is dan u denkt!

Bent u op zoek naar gemotiveerde medewerkers? En wilt u financieel én sociaal waarde toevoegen aan uw bedrijf? Dan zijn er vaak meer mogelijkheden dan u denkt.

Voordelen
Als bedrijf kunt u gebruik maken van mogelijkheden van de overheid:

  • premiekortingen
  • nog-risk polis: geen financieel risico bij arbeidsongeschiktheid
  • loonkostensubsidie
  • financiële bijdragen aan aanpassingen aan het werk

Passend werk
Vaak is er meer mogelijk in uw bedrijf dan u denkt. Zo kan uw bedrijf profiteren van gemotiveerde werknemers. Die werk doen waar uw werknemers te hoog voor zijn opgeleid. Of minder gemotiveerd. Hoe? Door goed te kijken naar bestaande taken en werkzaamheden. En door slimme combinaties. Pameijer Werkt kan u daar bij helpen.

Snel en gemakkelijk
De jobcoaches van Pameijer Werkt komen graag bij u langs voor een kort onderzoek en advies. Zo krijgt u inzicht in hoe u taken efficiënter kunt verdelen. En ziet u welke klussen binnen uw bedrijf blijven liggen. Ook wordt duidelijk of u uw medewerkers betaalt voor werkzaamheden waarvoor ze overgekwalificeerd zijn.

Begin vandaag
Wilt u weten hoe u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt slim in dienst kunt nemen? Kijk dan op www.pameijer.nl en neem contact op met één van onze accountmanagers.

Zij informeren u ook over de mogelijkheden voor het trainen en coachen van deze werknemers. En om alle bijkomende administratieve zaken van u over te nemen.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business