De Ondernemer is hét crossmediale platform voor ondernemers.

De Ondernemer is hét crossmediale platform dat ondernemers in staat stelt beter te ondernemen. De Ondernemer bestaat uit een maandelijks magazine, een digitaal platform en diverse evenementen zowel op regionaal als landelijk niveau. Wij bieden relevante informatie, regionale betrokkenheid en onafhankelijke en inspirerende journalistiek.

Magazine
Het magazine verschijnt elke 3e zaterdag van de maand bij uw regionale dagblad waaronder het AD Rotterdams Dagblad. Het magazine bereikt maandelijks bijna 4 miljoen lezers, waarvan in de regio Rotterdam ruim 375.000. Op 17 december a.s. verschijnt onze volgende uitgave. U kunt een gratis exemplaar afhalen bij het Werkgeversservicepunt en het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam of neem contact op met .

Digitaal platform
Naast het magazine is de Ondernemer 24/7 bereikbaar op deondernemer.nl. Het aantal bezoekers op ons digitale platform is gemiddeld 250.000 per maand. Daarnaast verzenden wij wekelijkse een nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u nieuws en informatie op maat, dan kunt u gratis lid worden van ons platform.

De Ondernemer biedt tevens de mogelijkheid om strategisch partner te worden op ons digitale platform. Strategische partnership gaat verder dan regulier adverteren. Als partner deelt u interessante content en relevante informatie met ondernemers. Hiermee profileert uw bedrijf zich als autoriteit van uw branche en komt u in direct contact met uw doelgroep. Een partnership is maatwerk. Onlangs is de Stichting Verkeersonderneming partner geworden in de regio Zuid Holland. Zie de partnerpagina hier.

Events
De Ondernemer organiseert en neemt deel aan diverse netwerkevents in de regio met als doel inspiratie en kennisdeling met andere professionals en de mogelijkheid tot netwerken. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van het Ondernemersontbijt Rotterdam. Wilt u zelf een keer aanwezig zijn of wilt u samen met ons een evenement organiseren, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij ontvangen u graag op onze stand tijdens People’s Business op 18 en 19 januari 2017.

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business