Het kennisprogramma van People’s Academy tijdens People’s Business 2017 is bekend

Woensdag 18 januari 2017
Wim van Rooijen – Fountainheads
Martijn Aslander – Nooit Af …
Jacco Bouw – Webpower

Donderdag 19 januari 2017
Jan-Henk Bouman – Fountainheads
Lennart Graaff – BLOC, Dutch Windwheel
Jan Rotmans – Roadmap Next Economy, Rotterdam metropoolregio – Rotterdam in transitie

Op beide dagen vindt het People’s Academy programma van 15.30 uur tot 17.30 uur plaats.

 

Informatie over de sprekers.

Martijn Aslander

Martijn Aslander is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Hij bouwde het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta en AmsterdamConnected.
Als verkenner van de netwerksamenleving signaleert hij ontwikkelingen en trends, duidt ze en vertaalt ze zodanig dat iedereen snapt: ‘Wat hebben we eraan?’, ‘Wat kunnen we ermee?’

Hiërarchische structuren worden langzaam maar zeker vervangen door flexibeler netwerkmodellen, die sneller kunnen inspelen op de organisatorische behoeften van dit moment.

Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart. Met zijn tomeloze energie legt hij razendsnel verbanden, zaait gecontroleerd verwarring, roept relevante vragen op en leert zijn publiek ‘outside the box’ denken; de beste oplossingen zijn namelijk vaak te vinden in een ander vakgebied. Onderwerpen die in zijn lezingen voorbij komen zijn: nieuwe technologie, zelfsturing, Quantified Self, singularity, open source, zwermen en ‘organizonderen’.

Martijn schudt met zijn presentatie de aanwezigen lekker wakker en geeft stof tot nadenken.

Naast spreker en adviseur is Martijn Aslander schrijver en publicist. Hij is co-auteur van ‘Zen To Done’ en ‘175 Lifehacking tips om prettiger en efficiënter te werken’. Samen met Erwin Witteveen schreef hij Easycratie (augustus 2010) en het vervolg getiteld ‘Nooit Af’(2014).
“The best speakers either make people laugh, or totally mess up their minds. Martijn does both.”  — Salih Killic, Owner Important People

 

Lennart Graaff

Lennart Graaff ontwikkelt en organiseert in hoog tempo; lokaal, regionaal en (inter) nationaal. Hij heeft programma’s en projecten ontwikkeld en geleid op het gebied van energie, recreatie en toerisme, waterveiligheid en smart city. Lennart bouwt concepten en strategieën, brengt groepen, mensen en organisaties in beweging, structureert complexe opgaven en organiseert de uitvoering.
Sinds 2014 is Lennart mede-ontwikkelaar en algemeen directeur van de Dutch Windwheel, een 174 meter hoog gebouw inclusief attractie en een icoon voor duurzame ontwikkeling in Rotterdam.

Lennart deelt op het podium zijn passie, innovatieve projecten en ontwikkelingen met de aanwezigen.
Lennart Graaff studeerde Europees en Internationaal Recht en werkte onder meer als hoofd bedrijfsbureau, programmaleider Integrale Ruimtelijke Projecten en interim-manager bij de provincie Zuid-Holland.
Van 2008 tot 2014 was hij directeur van Investeren in Ruimte en van 2012 tot 2015 directeur van de Stichting Nationale Landschappen

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business