People’s Business 2.0! vernieuwend en verfrissend

Op 13 en 14 januari 2016 vond het vernieuwde People’s Business 2.0! plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Onder de nieuwe vlag van Postillion Hotels, heeft hét netwerkevent van regio Rijnmond een complete make-over gekregen. Met vernieuwde aankleding, een aansprekend programma en 98 enthousiaste exposanten, is het evenement goed ontvangen door bezoekers. Maar liefst 4356 innovatieve ondernemers, van gevestigde namen tot starters, kwamen vol plannen, ideeën en daadkracht weer naar buiten. Een inspirerende start van het nieuwe jaar voor Zakelijk Rijnmond.

Roland Wondolleck opent People’s Business 2.0

Bezoekers van het netwerkevent werden verwelkomd door Jessica Steur, General Manager van het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Zij vertelde over Postillion Hotels als nieuwe exploitant van het congres- en evenementencentrum van het WTC Rotterdam, de toekomstvisie en de nieuwe ideeën met People’s Business. Vervolgens was het woord aan Roland Wondolleck, directeur Rotterdam The Hague Airport. Na zijn eervolle woorden, werd de beurs geopend met een ferme gongslag.

Nieuwe programmaonderdelen

People’s Academy, People’s Network en People’s Pitch waren dé nieuwe onderdelen van het evenement. People’s Academy werd op de eerste dag gehouden met presentaties van Harald Swinkels (NLE), Nalden (WeTransfer) en Fountainheads. In het kader van netwerken werden onder de koepel van People’s Network speeddate-sessies georganiseerd. De deelnemers spraken enthousiast over de nieuwe contacten die gelegd werden tijdens deze korte netwerkgesprekken. People’s Pitch werd samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship georganiseerd. Op het hoofdpodium presenteerden twee start-ups hun ideeën om uiteindelijk de jury te overtuigen. De start-up Declaree werd als winnaar uitgeroepen.

Uitreiking van de Influential Award

De Rijnmond BUSINESS Influential Award 2015, een verkiezing door lezers van het magazine, werd op de tweede avond uitgereikt aan André Kramer. Hij ontving de award uit handen van de winnaar van vorig jaar, Jan Peter Balkenende. De prijs wordt jaarlijks overhandigd aan de meest invloedrijke ondernemer uit regio Rijnmond van het afgelopen jaar.

€ 7.500,- voor Stichting Ambulance Wens

Het goede doel dat dit jaar tijdens het evenement werd gesteund was, net als vorig jaar, Stichting Ambulance Wens Nederland. De stichting vervult een laatste wens van niet mobiele terminale patiënten. Door middel van diverse acties op de beursvloer werd het mooie bedrag van €7.500,- binnengehaald. Met dit bedrag kunnen er 20 laatste wensen worden vervuld.

 

WTC People's Business 10

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business