People’s Business lanceert App

Trots zijn wij op de Event-App die wij dit jaar hebben geïmplementeerd en gekoppeld aan de registratie voor People’s Business.

Deze app zorgt voor extra interactie tijdens het evenement en verlaagt de drempel om te netwerken.
Bezoekers kunnen elkaar van tevoren (AVG-proof) contacten en er worden automatisch slimme matches gemaakt. Daarnaast kun je vanaf januari in de app de interactieve plattegrond vinden, het volledige programma bekijken en je direct registreren voor workshops.

Hoe kom ik aan de app?
Nadat je je hebt geregistreerd ontvang je een bevestigingsmail met een QR-code. In deze mail vind je ook een link om de app direct te kunnen downloaden. Voer bij het inloggen op de app jouw persoonlijke registratiecode in en jouw gegevens, incl. toegangsbewijs, worden geladen.

Haal het maximale uit People’s Business en download de app direct na je registratie. Start gelijk met het maken van connecties!
Registreer je direct voor People’s Business

Rotterdams Culinair Plein
Op 23 en 24 januari vind je naast het Food & Drinks paviljoen het Rotterdams Culinair Plein. Hier serveren een viertal topchefs hoogstaande gerechtjes voor een kleine prijs. Denk bijvoorbeeld aan Flensjes met Pekingeend of vers gesneden Sushimi van tonijn.

De 4 chefs die acte de présence geven op het Rotterdams Culinair Plein tijdens People’s Business 2019 zijn:
* Jan van Dobben (Restaurant Amarone)
* ChungWai Liu (Restaurant Chung)
* Eveline Wu (Restaurant Mood Rotterdam)
* Karim Aggoun (Cornelis Bar & Kitchen)

Loopt het water je al in de mond? Registreer je voor People’s Business.

Blog: Circulaire Economie – Siemen Cox
Tijdens de bijeenkomst van People’s Academy op 29 november j.l. heeft Siemen Cox (BlueCity, Rotterzwam en Coffee Based) een presentatie gegeven over de circulaire economie.
Lees de Blog van Siemen Cox

Bekijk de volledige nieuwsbrief

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business