Registreer je nu als bezoeker voor 17 & 18 januari

Komende editie heeft People’s Business, het kloppend hart van de metropool, als thema ‘Next Economy Metropool’. Zowel de netwerkvloer als de kennissessies van People’s Academy staan volledig in het teken van dit onderwerp.

Ondernemers van verschillende bedrijven leggen tijdens dit hoogwaardige kennis- en netwerkplatform verbindingen met elkaar en doen zij inspiratie op voor de toekomst. Zorg dat je voorop loopt in de ontwikkelingen, leg die belangrijke nieuwe verbindingen geef het nieuwe businessjaar een inspirerende start.

Registreer je nu hier voor People’s Business op 17 en 18 januari 2018!

 

Thema van 2018 Next Economy Metropool

Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. People’s Business richt zich op onderwerpen die in de stad een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het ondernemerschap. Zo hebben de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag een routekaart vastgesteld voor een nieuwe economie met daarbij aandacht voor de snelle ontwikkeling van internettechnologie en de overgang naar schone energie. Er moet een fundamentele omslag komen in de manier waarop de samenleving en economie worden vormgegeven. People’s Business vraagt met het thema ‘Next Economy Metropool’ aandacht voor innoveren en het samen op zoek gaan naar nieuwe kansen.

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business