Uitnodiging – People’s Academy 29 november 2018

Op donderdag 29 november a.svan 18.00 – 21.30 uur organiseren wij People’s Academy* in het Postillion Hotel Dordrecht (Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht)  in samenwerking met de Vrienden van CHIO.
Programma
18.00 – 18.30 uur   Ontvangst

18.30 – 19.30 uur

Siemen Cox – BlueCity
‘De noodzaak en kansen van een circulaire samenleving’

Erik-Jan Ginjaar – Postillion Hotels Nederland
Artificial Intelligence ‘The Next Generation Employee’

19.30 – 21.30 uur   Start walking dinner en borrel

Siemen Cox is één van de initiatiefnemers van BlueCity en heeft samen met Mark Slegers RotterZwam opgericht. RotterZwam is één van de bekendste circulaire ondernemers van Rotterdam, die al ruim vijf jaar op Rotterdams koffiedik superverse oesterzwammen kweken.

Op 1 augustus 2018 hebben wij alle hulpbronnen verbruikt die de aarde in één jaar kan produceren. De jaarlijkse Earth Overshoot Day. In 2018 zijn we vroeger dan ooit door onze reserves heen. De komende maanden staan we dus in het rood bij de Aarde… Met een circulaire economie kunnen we dit flink terugbrengen. Wat kan jij ertegen doen?

Erik-Jan Ginjaar begon in 2012 na een lange carrière in de horeca, zijn loopbaan als General Manager van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. In 2014 groeide hij door tot Regio Directeur West en sinds februari 2017 is hij Algemeen Directeur van Postillion Hotels Nederland. Zijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich door een directe aanpak gecombineerd met lef en humor!

Artificial Intelligence of Kunstmatige Intelligentie zijn apparaten die reageren op data of impulsen uit hun omgeving, en op basis daarvan zelfstandig beslissingen nemen en problemen oplossen. Zij imiteren hierbij het denkvermogen van de mens. Postillion Hotels is de eerste horecaketen die gaat werken met de zelfsturende systemen. Welke rol geven we Artificial Intelligence in onze levens?

We kijken uit naar je komst op 29 november a.s. Klik hier om je aan te melden!

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business