Nieuwe thema People’s Business 2018 ‘Next Economy Metropool’

Nieuwste editie People’s Business in het teken van ‘Next Economy Metropool’

Op 17 en 18 januari 2018 vindt in het Postillion WTC Rotterdam de 19e editie van People’s Business plaats. Het event heeft als thema ‘Next Economy Metropool’. People’s Business is een hoogwaardig kennis- en netwerkplatform in het kloppend hart van de metropool Rotterdam – Den Haag. Het hele jaar door leggen ondernemers van verschillende bedrijven verbinding met elkaar en doen zij inspiratie op voor de toekomst. Het event in januari geeft het nieuwe businessjaar een inspirerende start.

Het thema ‘Next Economy Metropool’ is tijdens CHIO Rotterdam op 24 juni bekendgemaakt. Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. People’s Business richt zich op onderwerpen die in de stad een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het ondernemerschap. Zo hebben de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag een routekaart vastgesteld voor een nieuwe economie met daarbij aandacht voor de snelle ontwikkeling van internettechnologie en de overgang naar schone energie. Er moet een fundamentele omslag komen in de manier waarop de samenleving en economie worden vormgegeven. People’s Business vraagt met het thema aandacht voor innoveren en het samen op zoek gaan naar nieuwe kansen.

 

PB Thema proost NEM

Leden van het Comité van Aanbeveling van People’s Business tijdens de bekendmaking van het thema bij CHIO Rotterdam. V.l.n.r. Maarten Reijgersberg, Jan de Mooij, Erik-Jan Ginjaar, Wim van Rooijen.

People’s Academy
Ook de side events van People’s Business staan in het teken van het thema ‘Next Economy Metropool’. Afgelopen jaar waren de events van People’s Academy, het kennisonderdeel van People’s Business, met het thema ‘Beyond Smart Cities’ een groot succes. Bij deze events draait het om real-time ontmoetingen en het delen van kennis, onder anderen door de gastsprekers.

Comité van Aanbeveling
Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent worden bewaakt door een zorgvuldig samengesteld Comité van Aanbeveling. Dit zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches. Dit jaar bestaat het comité uit Jeannette Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net), Xander Heijman (eigenaar Invint), Jan de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam), Erik-Jan Ginjaar (algemeen directeur Postillion Hotels Nederland), Wim van Rooijen (eigenaar Fountainheads), Maarten Reijgersberg (eigenaar RauwCC) en Pieter van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam).

Foto gemaakt door Mirjam Lems.

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business