Uitnodiging – People’s Business 23 & 24 januari 2019

Op 23 en 24 januari vindt de 20e editie van People’s Business plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Wij nodigen jou graag uit voor deze jubileum editie, beide dagen geopend van 16.00 – 21.30 uur.

Wat kun je verwachten op People’s Business 2019?

Plenaire kennissessies en masterclasses
Op beide dagen biedt People’s Academy van 17.00 uur tot 18.15 uur plenaire kennissessies, waar inspirerende sprekers hun ervaringen delen en het publiek meenemen in het thema ‘Metropool in transitie’. Het transitiepad Circulaire Economie vanuit de roadmap krijgt specifiek de aandacht deze editie. Aanvullend op de plenaire sessie worden er op 23 en 24 januari verdiepende masterclasses aangeboden in de theaters op de netwerkvloer.

Netwerkvloer
Op de netwerkvloer bundelen veel ondernemingen hun krachten middels het vormen van een paviljoen. Dit jaar met een nieuw initiatief, het Rotterdamse Culinair plein met diverse chefkoks. Denk daarnaast o.a. ook aan de samenwerking tussen MKB Rotterdam Rijnmond met Sparta Rotterdam. Maar ook Rotterdam Topsport, CHIO Rotterdam en Linkedperfect Business Club zijn van de partij met ieder een paviljoen waar diverse organisaties zich presenteren. Beleef het thema ‘Metropool in transitie’ tijdens People’s Business 2019.

Speeddaten
Tijdens de People’s Network speeddate sessies bouw je je netwerk uit. Gedurende een half uur maak je kennis met 6 verschillende Rotterdamse ondernemers. Na afloop van het event ontvang je de gegevens van de ‘speeddate’ deelnemers uit jouw sessie.

Zowel voor de plenaire sessie, masterclasses en het speeddaten, kun je je aanmelden tijdens het registratieproces.

Matchmaking
Dit jaar biedt People’s Business een PB App, die te downloaden is na je inschrijving. Hierin kan je je persoonlijke registratie, het programma, de plattegrond en verdere informatie bekijken en beheren. Daarnaast heb je via de App de mogelijkheid tot matchmaking met exposanten, bezoekers en sprekers.

Kijk voor meer informatie op pbrotterdam.nl

We hopen je tijdens deze jubileumeditie te mogen verwelkomen! Registreren is eenvoudig door op onderstaande link te klikken.

Klik hier om

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business