WTC-plein op People’s Business

World Trade Center Rotterdam, WTC Rotterdam Business Club en Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn op 13 en 14 januari tijdens People’s Business goed vertegenwoordigd en heten u van harte welkom op het WTC-plein!

WTC
Voor het World Trade Center Rotterdam (voorheen Beurs-World Trade Center) is er het afgelopen jaar veel veranderd. Zo veranderde het gebouw van eigenaar en werd toegevoegd aan het Office Fund van Bouwinvest. Het vastgoedmanagement van het kantoor- en congresdeel werd vervolgens door Bouwinvest uitbesteed aan DTZ Zadelhoff. De exploitatie van het convention center is inmiddels in handen van Postillion Hotels. Op het WTC-plein vertellen deze partijen u graag alles over het vernieuwde WTC, waar ook de komende jaren veel mooie ontwikkelingen te verwachten zijn!

Let’s do business!
Uiteraard is ook de WTC Rotterdam Business Club van de partij op het WTC-plein. Onder het motto ‘Let’s do business’ nodigt zij u uit om met elkaar te komen netwerken. Maak meteen kennis met het activiteitenprogramma van 2016. Nog geen member? Word tijdens People’s Business lid en geniet van de eerste drie maanden gratis lidmaatschap.

www.wtcrotterdam.com

 

foto-wtcnw

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business