Presentaties sprekers People’s Academy

Donderdag 18 mei 2017 hebben deelnemers kunnen genieten van People’s Academy wat plaats vond in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Tijdens dit event deelden Wim van Rooijen, Lykle de Vries en Pim Schelvis ervaringen, trends en innovaties met het publiek.

Wim van Rooijen – Fountainheads

Fountainheads houdt van het huidige tijdperk en bestudeert de bewegingen die continu gaande zijn. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zoveel meer te zien. Wim neemt je mee op reis naar ‘het grote onbekende’ van de toekomst.

Bekijk de presentatie van Wim

 

Lykle de Vries – BlockChain
Bitcoin en Blockchain. Wat is het? Wat gaat het betekenen voor jouw business? Zal deze ontwikkeling echt meer impact gaan hebben op de economie en samenleving dan de impact die internet en email tot nu toe hebben gehad? Dit zijn vragen waarop Lykle antwoord gaf tijdens zijn presentatie.

Bekijk de presentatie van Lykle


Pim Schelvis – RockBoost

Pim is internationaal expert op het gebied van Growth Hacking. Pim deelt zijn ervaring met betrekking tot de aanpak voor het bereiken van exponentiële groei.

Bekijk de presentatie van Pim

Na afloop van de presentaties werd er volop nagepraat en genetwerkt tijdens People’s Network. Hartelijk dank voor je aanwezigheid en graag tot een volgende bijeenkomst van People’s Academy.

Leave a Reply

Geniet van extra exposure Exposeer op People's Business